hör upp, fornicators

Ok, kollar på americas most hated family (ni vet BBC dokumentären som gick för några år sedan) del två, americas most hated family in crisis. Snabbt förklarat: En kyrka som anser att alla förutom just de i den kyrkan kommer att hamna i helvetet. De har en förkärlek för att demonstrera i guds namn med skyltar där det står typ "God hates fags", "Thank god for dead soldiers" osv. De demonstrerade bland annat - vill att ni ska förstå varför de är hatade - på en 31årig soldats begravning som dog i Irak med en skylt där det stod "Thank god for IED:s", då IED är förtkortning för den slags bomb soldaten dog av. På hans begravning. När hans familj var närvarande.

 

I ALLA FALL, den är intressant. Och fascinerande. Man förmår dock inte bli upprörd eftersom deras argument för allting de gör är så motstridiga och osannolika att de blir omöjliga att bemöta. Tänk dig ungefär att ta en diskussion där någon envis jävel hävdar att DIN PAPPA ÄR EN KEBAB, UTAN SÅS!!1!??

 

..Om man blir upprörd för att man tycker om sin papi litegrann och vill komma med argument MOT den här dåren, blir man snabbt ganska handfallen. För, ens far, eller min i alla fall, är ju faktiskt inte i närheten med att vara besläktad med tunnskuret kött som träs upp på ett roterande grillspett och sedan skärs av allteftersom det blir färdigstekt.


Meaning... Om man skulle vilja argumentera mot en person som har gjort den här skylten bland många andra:

 

Image and video hosting by TinyPic


Vart skulle man börja?

/T



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0